Alain Mikli en Silhouette presentatie permanent bij Hendriks Optiek


Sinds het  25 jarige bestaan van onze optiekafdeling is er,na het succes van het Mikli-event,  een permanente presentatie van  Alain Mikli en Silhouette monturen  in onze zaak.Vanzelfsprekend kunt u,  alle aanwezige modellen naar hartenlust passen en het verschil in expressie zelf ervaren..

De Alain Miklimonturen zijn een ontmoeting tussen kunst en gebruiksvoorwerp en zij worden op ambachtelijke wijze met het “made in passion ” volledig handgemaakt  in de Jura in Frankrijk door eyeweardesigner Alain Mikli ,die met zijn stijl en verbeelding al 30 jaar zijn bewonderaars weet te boeien  maar ook constant blijft  vernieuwen .

Binnen onze reguliere huiscollectie  met exclusieve monturen uit  de 2021 collectie ,bevinden zich ook  een aantal limited editions. Het beeld van de collectie onthult de laatste ontwikkelingen van de ontwerpen van Alain Mikli , designer van de mooiste brillen  ter wereld. die uw ogen aankleden….. Een gelegenheid die u niet mag missen, lijkt ons.

De  Alain Mikli collectie wordt permanent verfrist  met nieuwe designmonturen  en bij aanschaf van een Alain Mikli-,Silhouette of ander merkmontuur met  gecertificeerde multifocale glazen ,bv Varilux Physio, e,S of 4D-glazen,ontvangt u van ons een hoge korting  tot wel 50 % op de 2.e set Variluxzonneglazen.
 


Ook zijn er van het beroemde ,uit oostenrijk afkomstige, Silhouette ,een aantal subcollecties in huis .Silhouette staat in de wereld bekend om zijn uitgebreide collectie titanium glasbrillen allemaal, met de grootste passie en precisie, geproduceerd in Oostenrijk .Met de aanwezige collectie zijn meer dan 2500 verschillende monturen te creeeren .Silhouette heeft onlangs voor de presentatie van de nieuwste en lichtste serie Must glasbrillen,gewicht slechts 2,5 gram, de Red Dot Award in ontvangst mogen nemen.U heeft dus nu permanent de mogelijkheid om naast onze aanzienlijke collectie van honderden monturen van meer dan 20 kwaliteitsmerken  ook meerdere beroemde designmerken in de optiek te kunnen passen.Meer info over onze monturen op de vorige page klik naar monturen.

Er zijn  uiteraard ook advies- plaatsen bij onze  adviseuses Hanneke en Stieneke   beschikbaar ,die een  externe training  hiervoor bij onder meer  Alain Mikli NL en Silhouette  hebben ondergaan. U kunt uw interesse daarvoor  kenbaar maken via ons telefoonnummer 0313-651383 en alvast een plaatsje in onze agenda laten reserveren. Makkelijker is natuurlijk via deze link  een afspraakverzoek te doen en we sturen u bij bekend zijn van de definitieve datum een afspraaktijdstip.

Kom gezellig samen met uw partner, lekker struinen door de  nieuwste  dames- of herencollectie   om kennis maken met Alain Mikli- en ook  Mikli par Mikli monturen . Dé  brillen om mee te zien en gezien te worden…….

U bent van harte welkom .