Acties


Ziektekostenarrangement Hendriks optiek Bril- en contactlensvergoeding

Brilvergoedingen verleden tijd? Welnee!
Heeft u een bril nodig, of wilt u gewoon een nieuwe, maar schrikt u terug voor de kosten? In 2008 sprong de fiscus nog bij, maar daar heeft het kabinet een stokje voor gestoken. Toch zijn er nog mogelijkheden om een vergoeding te krijgen voor een bril. De meest voor de hand liggende route is wel via uw zorgverzekeraar. De declaratie voor de vergoeding van alle ziektekostenverzekeraars waaronder  Zileren Kruis Achmea,, Avero Achmea,IZA e.v.a.,verzorgen wij gratis  voor u en daarbij ontvangt u ook nog eens

Ziektekostenarrangement Hendriks optiek Bril- en contactlensvergoeding 10 % korting op enkelvoudige ,bifocale en multifocale ”Europemade” optiline-brillenglazen

25 tot 50 %  korting op zonnebril met sterkte, ook in bi-en multifocaal.

(Kwaliteits)garantie

Daarnaast gelden de volgende (kwaliteits)garanties:

  • De gratis oogmeting/test wordt ten minste uitgevoerd door een gediplomeerd opticien.
  • Kwaliteitsgarantie: 2 jaar garantie op product- en/of materiaalfouten.
  • Goed-Zicht-Garantie: wanneer u niet kunt wennen aan uw glazen kunt u deze, mits onbeschadigd, binnen 2 maanden omruilen.
  • Gratis oogmeting door een gediplomeerd opticien  waarbij uw ogen worden gecontroleerd op de volgende punten: –    informeren naar (kijk)klachten –    gebruik autorefractor (automatische, objectieve oogmeting) en oogdrukmeting –    bepaling gezichtsscherpte –    uitgebreide oogmeting inclusief standaard anamnese –    i.d.n. bepaling leessterkte bij klanten rond  de 40 jaar .
  • Bij geconstateerde  oogheelkundige aandoening rechtstreeks doorverwijzing.

1 maand gratis contactlenzen in maanduitvoering

Voordelen bij aanschaf contactlenzen

  • Jaarlijks gratis oogmeting bij aanschaf van contactlenzen.
  • Gratis contactlenzenreisset bij de 1.e  aflevering van uw contactlenzen.

Bij aanschaf van een nieuw montuur met mono-of multifocale glazen van Varilux ontvangt  u  op de aanschaf van de 2.e set mono- of multifocaleVarilux-ZONNE of blanke-glazen  een korting van 50 %  dus 2.e glas gratis. 

Bij separate aanschaf zonnebril op sterkte ontvangt u 25 tot 50 % korting op de glazen.¡¡¡¡¡¡¡¡¡

zie voor meer info artikel zonneglazenactie 2023 verder op deze pagina.

Wist u dat er al ontspiegelde geharde multifocale brilleglazen zijn v.a.€99,- per stuk? voor meer info  zie verder op de pagina

Varilux is werelds meest gedragen multifocale glas. Ook de zonneglazen van dit merk zijn erg populair.De Varilux zonneglazen zijn er in tal van uitvoeringen.Het aanbod is zo groot omdat de bescherming van ogen  afhankelijk  is van allerlei factoren, zoals de hoeveelheid UV-straling, hobby’s, deelname aan het verkeer en de kleur van de ogen. Ook de vakantiebestemming speelt een rol. Op water, strand en sneeuw bijvoorbeeld, reflecteert een veel grotere hoeveelheid van het ultraviolette licht. Daarom geven wij klanten advies op maat en kunnen ze uit vele verschillende Varilux zonneglazen kiezen. Wat alle Varilux zonneglazen overigens gemeen hebben, is dat ze de ogen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling.” . 

Op het gebied van gekleurde glazen is heel veel mogelijk. Zo kunnen Varilux zonneglazen op sterkte van een polariserende laag worden voorzien. Deze glazen nemen de hinderlijke schittering weg van gladde reflecterende vlakken zoals water of een glad wegdek. Voor de wintersport adviseert Varilux contrastverhogende zonneglazen, die bieden namelijk een kleur- en contrastrijker zicht. Ook kunnen Varilux glazen worden voorzien van een coating die een vuil-, water- en vetafstotende werking heeft. Voor wie op zoek is naar een zonnebril als modeaccessoire, zijn dégradé zonneglazen geschikt. Deze zonneglazen bestaan in een breed kleurenpallet. Bovendien is het mogelijk om de glazen licht te laten verlopen in kleur en de kleur van het glas aan te passen naar het gekozen montuur.

Loop eens vrijblijvend bij  ons binnen..

Het Varilux brillenglas werd meer dan 50 jaar geleden uitgevonden door Essilor,het grootste oog-optische concern in de wereld. Varilux was het 1.e glas waardoor gemakkelijk en goed,van dichtbij tot veraf,kon worden gekeken zonder hinderlijke overgangen en telt momenteel meer dan 400 miljoen tevreden dragers over de gehele wereld.
Er  zijn  meerdere nieuwe uitvoeringen  van deze ultieme multifocale  brilleglazen  speciaal ontworpen voor onze moderne leefomgeving ,zoals Varilux Liberty,een zeer aantrekkelijk geprijsd Variluxglas (v.a.€217,-per glas) Varilux Comfort Max en Varilux Physio 3.0 het ultieme topglas  met High Resolution Vision (zg.ruimzichtglazen om veel contrastrijker te kunnen zien .)Ook in ons pakket vind u de gepersionaliseerde glazen van Varilux de E1,E2,X2 en Exclusiv.
Bij ieder glas treft u een genummerd garantiecertificaat aan zodat u zeker weet dat u daadwerkelijk Varilux glazen heeft met de unieke tevredenheidsgarantie.

Ook kunnen wij andere uitvoeringen mulitifocale glazen,o.a ook van Essilor, van een goede optische kwaliteit ,incl.ontspiegeling en hardelaag leveren vanaf € 99,- per stuk.Vraag eens naar de mogelijkheden bij ons.

ZONNEGLAZENACTIE 2023

Bij aanschaf van een nieuw montuur met mono-of multifocale glazen  van  Varilux/Essilor,ontvangt  u op de 2.e.set  mono- of multifocale Varilux -ZONNE-of blanke-glazen  een korting  van 50 %.dus 2.e glas gratis. 

Bij separate  aanschaf van een zonnebril op sterkte  ontvangt u 25 tot  50 % korting op de zonneglazen !!!!!!!!!

Dus vraag wel even naar de voorwaarden,want niet alle sterkte- en glas- en montuuruitvoeringen vallen onder deze actie. wel zijn zowel de  set correctieglazen als de zonneglazen van optische topkwaliteit met contrastverhogende UV-filters(bij de zonneglazen) en hydrofobe antistatische geharde ontspiegeling  en uiteraard met fabrieksgarantie ,en dus géén goedkope slechte  imitaties uit het verre oosten !!!

Maak een afspraak voor een oogmeting  bij ons en profiteer van onze aktie.
U kunt ons bellen op nummer 0313-651383  of  loop even bij ons binnen op Stuijvenburchstraat 22 voor meer informatie .

Monturen vind U in heel veel  prijsklasses vanaf  €39 ,- tot handgemaakte monturen van  de franse  montuurdesigner Alain Mikli in het topsegment.
Kom eens kijken naar de nieuwste Silhouette-titanium glasbrilmonturen  in schitterende kleurstellingen ,welke compleet voorzien van glazen nog geen 10 gram wegen,absoluut een lichtgewichtbril dus.
Daarnaast nog veel nieuwe modellen in moderne kleuren bij de montuurcollecties van o.a. Alain Mikli, Axel S.,  Dutz Eyewear,  You’s, Flair, Inface,JulienJoshi,Jos,Karavan,Koali,Lightech, Look ,Michael Kors,Mikli par Mikli,Nomad,Oga, Paragraph,Ray Ban,Silhouette,Seikotitanium,Sinner,Stepper,Von Bogen,  Augusto Valentini ,Vanni e.

Brilvergoedingen verleden tijd? Welnee!

Heeft u een bril nodig, of wilt u gewoon een nieuwe, maar schrikt u terug voor de kosten? In 2008 sprong de fiscus nog bij, maar daar heeft het kabinet een stokje voor gestoken. Toch zijn er nog mogelijkheden om een vergoeding te krijgen voor een bril. De meest voor de hand liggende route is wel via uw zorgverzekeraar. De declaratie voor de vergoeding van alle ziektekostenverzekeraars waaronder  Ziveren Kruis, Avera Achmea,IZA e.v.a.,verzorgen wij gratis  voor u.

Voor meer informatie: Hendriks Optiek  in Eerbeek
Stuijvenburchstraat 22 te Eerbeek    . tel 0313651383.