Oogmeting


In ons bedrijf word gewerkt  met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur,waaronder een volledig automatische topograaf/kerato-refractometer en daarmee gekoppelde phoropter.
Ook zijn we sinds kort in het bezit van een Visioffice van Essilor om de nieuwe generatie Varilux, XR,E,, S- en 4D -glazen te kunnen aanpassen .

Ook op dit gebied zijn wij gespecialiseerd…..per slot van rekening ben ikzelf gediplomeerd opticien/refractionist met meer dan  bijna 40 jaar praktijkervaring.

Speciale modellen

Soms volstaat een reguliere bril gewoon niet bij uw turbulente levensstijl. Ook voor deze specifieke gevallen kunt u bij onze optiek terecht. Denk hierbij aan het beste op het gebied van werkbrillen, veiligheidsbrillen, computerbrillen, zwembrillen,duikbrillen, sportbrillen en zonnebrillen. Maar ook hobbybrillen voor bijvoorbeeld snookeren of voor de jacht. Het is van belang dat u zorgeloos uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten met perfect zicht.

Voor een afspraak voor oogmeting, waarbij de oogdruk ook gemeten wordt met de noncontacttonometer, of een contactlensaanpassing kunt u ons bellen of mailen.
Bij deze uitgebreide  oogmeting word niet alleen de sterkte van de ogen gemeten maar ook de balans en samenwerking van de ogen getest en dit alles bepaald uiteindelijk het comfort van de bril.Ook kunnen wij constateren  of er andere afwijkingen aan uw ogen zijn,als bv.staar en verhoogde oogdruk.
Wilt u een eens weten hoe het er met uw ogen voorstaat en een oogmeting laten uitvoeren, 
bel dan even  0313-651383 of mail ons: info@hendriksoptiek.nl
 
 Bij plotseling onstane klachten adviseren wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken .Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen word.
 
Ook zijn wij LCC -Opticien.Om U zo goed mogelijk te informeren en adviseren over refractieve oogcorrecties ,als bv LASEREN,werken wij nauw samen met het Laser Chirurgie Centrum van de oogartsengroep van het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn locatie Lukas. Wij hebben gekozen voor het LCC omdat dit géén  privekliniek is maar de oogartsen verbonden zijn aan het Lukasziekenhuis.

Voor meer informatie over deze behandelingen kom bij ons langs  !!!!!